O nama

  • O nama

O nama

Constructor Group AS je vodeći paneuropski proizvođač i ponuđač visokokvalitetnih rješenja za skladištenje u industriji i gospodarstvu, koja se prodaju na tržištima diljem Europe pod robnim markama ConstructorBruynzeelKastenDexion i PSS

Constructor Group AS je od 2007. g. u vlasništvu Altor Fonda II, a predstavlja jednog od najvećih ponuđača skladišnih rješenja u Europi. Naš asortiman proizvoda obuhvaća širok spektar proizvoda, od inovativnih paletnih regala i regala s policama do tehnologije za ured i rješenja za arhivsku pohranu.

Mi isporučujemo više od proizvoda i možemo pružiti kompletan paket usluga, uključujući savjetovanje, planiranje i održavanje, bilo da se radi o zahtjevu za paletne regale za opremanje skladišta ili distribucijskog centra, bilo da se radi o zahtjevu za regale s policama za muzeje, urede ili knjižnice.

Bez obzira na vaše zahtjeve, grupa Constructor može znatno doprinijeti poboljšanju vašeg poslovanja stvaranjem prvoklasnog radnog i skladišnog okruženja.

Struktura– Države & Ljudi

S prometom od oko 330 milijuna eura, više od 1200 zaposlenih i modernim proizvodnim objektima strateški lociranim na ključnim tržištima Rusije, Rumunjske, Nizozemske, Njemačke i Finske, grupa Constructor je predvodnik skladišne industrije. Grupa je snažno prisutna u cijeloj Europi, kao i putem prodajne mreže u cijelom svijetu, uključujući Afriku, Bliski istok te Sjevernu i Južnu Ameriku.