Provozni (drive-in) regali

Opis

Provozni (drive-in) regali - Opis - Dexion Rukovanje paletom

Idealan za skladištenje velike količine robe iste vrste: vaš postojeći prostor se može koristiti i do 90% učinkovitije nego sa standardnim klasičnim sustavima regala za skladištenje.

Pogodan za robu koja se može skladištiti na paletama jedna iza druge ili jedna povrh druge, ali je idealan i kad je potreban veći pristup u odnosu na slaganje u blokovima. Palete su složene po principu prva ulazi, zadnja izlazi, na nosačima montiranim na obje strane provoznog kanala. To znači da se pojedinim paletama ne može pristupiti izravno, već jednoj po jednoj s prednje strane regala. Kao oblik slaganja u blokovima, provozni (drive-in) regalni sustavi značajno povećavaju gustoću pohrane u skladištu. Dakle, postojeći prostor se može koristiti i do 90% učinkovitije nego kod konvencionalnih sustava za skladištenje paleta.

Provozni (drive-in) regali eliminiraju potrebu za utovarom i biranjem prolaza. Dizalica postavlja  palete na tračnice od naprijed prema natrag, omogućujući slaganje redova jednog pored drugog. Dexion provozni (drive-in) regal pruža siguran i učinkovit ekvivalent slaganja u blokovima tereta koji su previše krhki i nestabilni za slaganje jedan pored drugog.

Prednosti:

• Visoka gustoća skladištenja - maksimalizira kubni prostor;
• Više paleta skladištenih po kubnom metru nego u bilo kojem drugom sustavu skladištenja;
• Ograničena rotacija zaliha - posebno pogodno za sezonsku robu;
• Idealno za ohlađenu i zamrznutu robu;
• Pristup po principu prva ulazi, zadnja izlazi („First-in, Last out“);
• Koristi se za rasutu robu iste vrste.

Raspon

Provozni (drive-in) regali - Raspon - Dexion Rukovanje paletom

Glatke paletne tračnice osiguravaju sigurnu površinu za nošenje tereta, bez prepreka. Tračnice se pomiču preko konzola koje su užlijebljene u stupove. Kao i regularni Speedlock nosači, one su podesive do 50 mm, a osigurane automatskom sigurnosnom bravom. Jarko obojene vodilice paleta pomažu vozačima brzo i točno pozicioniranje tereta.

Specifikacije

Provozni (drive-in) regali - Specifikacije - Dexion Rukovanje paletom

- Visine do 14 m,
- Nosivost paleta do 1500 kg,
- Odjeljak visine do 3000 mm,
- Odjeljak širine do 1800 mm,
- Temperaturni raspon od -35 do +35 C.

Za više informacija o sustavu dostupnom u vašoj zemlji odaberite svoju zemlju.