Uskoprolazni regali

Opis

Uskoprolazni regali - Opis - Dexion Rukovanje paletom

Uskoprolazni paletni regal opcija je uštede na prostoru ukoliko je površina poda ograničena: maksimalni kapacitet za skladištenje, brzi pristup svakoj paleti i brzo preuzimanje naručene robe direktno sa palete.

Najveća prednost uskoprolaznog paletnog regala je kombinacija brzog preuzimanja naručene robe te najbolje iskorištenosti prostora. Ova kompaktna konstrukcija koristi se u raznim industrijama, gdje postoji ograničeni prostor za skladištenje. Podesiva visina i dubina polica i podesive visine potpornih nosača osiguravaju maksimalnu fleksibilnost i prolazi koji štede na prostoru mogu koristiti visokopodizni viličari ili stojeći viličari za komisioniranje robe – za prikladno skladištenje paleta i pronalaženje ili brzo preuzimanje direktno sa palete.

Potrebni su posebno dizajnirani kamioni ili dizalice za uske prolaze, kako bi se omogućilo manevriranje u uskim prolazima između polica. Rukovanje opremom često je visoko automatizirano te je vođeno kabelom ili tračnicama.

Prednosti:

• 100% pristupačnost pojedinačnim paletama,
• Najbolja konfiguracija za maksimalno skladištenje, zbijenost i učinkovitost,
• Bolja iskorištenost prostora,
• Nema dodatnih troškova viličara zbog dodatne vrijednosti poboljšane iskoristivosti prostora,
• Niži postotak popunjenosti prostora po uskladištenoj paleti.

Raspon

Uskoprolazni regali - Raspon - Dexion Rukovanje paletom

Dexion uskoprolazni paletni regal omogućuje optimalno korištenje bilo koje podne površine, prostora za skladištenje i samog skladišta (do 12m visine), a dopušta individualni pristup svim paletama. Kombinira brzinu protoka i pristup pojedinačnim paletama sustava podesivog paletnog regala, ali s povećanim korištenjem kubnog prostora na raspolaganju.

Specifikacije

Uskoprolazni regali - Specifikacije - Dexion Rukovanje paletom

Sustav paletnog regala dizajniran je u skladu sa standardiziranim dimenzijama paleta kako bi se osiguralo optimalno korištenje raspoloživog prostora.

Postoje tri vrste nosača; nosač otvorenog i zatvorenog sandučastog profila i novi I-nosač.

Visine do 12 metara.
Nosivost utovarne rampe je veća od 20000 kg.
Odjeljak za teret do 5500 kg.
Odjeljak visine do 3500 mm.
Odjeljak širine do 5000 mm.