Skip to main content

Naš asortiman proizvoda obuhvaća širok spektar proizvoda, od inovativnih paletnih regala i regala s policama do tehnologije za ured i rješenja za arhivsku pohranu.

Od predstavljanja prvog svjetskog i trenutačno najpopularnijeg kutnog sustava s prorezima (prije više od pedeset godina), ime Dexion je postalo sinonim za učinkovito i praktično skladištenje bilo koje vrste.

Od jednostavnih kvalitetnih polica, preko učinkovitog skladištenja za urede i trgovine, do profesionalnih arhivskih sustava; od regala za sitne dijelove do paletnih regala i podesta za skladišne prostore, Dexion ima najbolji sustav za vas.

Struktura– Države & Ljudi

S prometom od oko 200 milijuna eura, više od 1200 zaposlenih i modernim proizvodnim objektima strateški lociranim na ključnim tržištima Rumunija, Finska, Švedska, Češka i Njemačka, Gonvarri Material Handling je predvodnik skladišne industrije.

Grupa je snažno prisutna u cijeloj Europi, kao i putem prodajne mreže u cijelom svijetu, uključujući Afriku, Bliski istok te Sjevernu i Južnu Ameriku.