Skip to main content

Savjetovanja - Isporuka - Rješenja - Postprodaja

Naše je polazište je vaš zahtjev, na temelju kojega razvijamo korisnički orijentirana rješenja koja će zadovoljiti vaše potrebe, kakve god da one bile.

Kupci na svim tržištima imat će koristi od rada s Dexionom. Naše je polazište je vaš zahtjev, na temelju kojega razvijamo korisnički orijentirana rješenja koja će zadovoljiti vaše potrebe, kakvi god da one bile.

Osim naših standardnih sustava, možemo vam ponuditi i potpuno prilagođene proizvode.

Savjetovanja

Naši iskusni i obrazovani prodavači, inženjeri i projektni menadžeri mogu vam pružiti vrijedan uvid u rješavanje skladišnih potreba naših klijenata.

Saznajte više
Isporuka & montaža

Dexion će vam sve isporučiti u savršenom stanju i na vrijeme, bilo da vam je potreban jedan regal ili kompletan višestruki proizvod u vrijednosti od milijun funta.

Saznajte više
Zdravlje i sigurnost

Zdravlje i sigurnost predstavljaju temelj Dexiona te su sastavni dio naših usluga, putem kojih Dexion može pomoći vama i vašem poduzeću u vezi s pitanjima vezanima uz zdravlje, sigurnost i ekologiju.

Saznajte više
Servis & Održavanje

Dexion vjeruje da njegova obveza prema klijentima ne prestaje nakon što su proizvodi isporučeni i montirani. Cilj nam je nastaviti raditi s našim klijentima i pri pružanju stalne podrške u vezi s održavanjem i servisiranjem naših proizvoda.

Saznajte više