Skip to main content

Regal s policama montiran na pokretne jedinice vode se po tračnicama, a te pokretne jedinice se podudaraju širinom i dubinom sa standardnim veličinama Hi280.

Cjeloviti regalni sustavi mogu osigurati vrlo sigurno skladištenje, budući da pokretne jedinice mogu biti pričvršćene zajedno i pristup odobren samo jednoj osobi, zajedno s kodom za otvaranje sustava.

Hi280 pokretni regal s policama izrađen je od prethodno pocinčanog čelika za police, dok su pokretni dijelovi izrađeni od čelika premazanog epoksidnom smolom. Kotači pokretne baze kreću se po tračnicama postavljenim u podu ili montiranim izravno na postojeće sučelje. Unatoč velikim opterećenjima (do 15 tona), red polica lako se može premjestiti i ručno.

Veliki izbor raznovrsne dodatne opreme za Hi280 regal s policama, proizvod čini jednostavnim za konfiguriranje.

Elektronske su opcije dostupne preko kontrolne ploče osjetljive na dodir, lagani dodir na gumb na kontrolnoj ploči je sve što je potrebno za otvaranje potrebnog poličnog prolaza.

Maksimalna nosivost jednog reda polica kada se ručno pomiče iznosi 40 tona. Jednako bloku od 20 odjeljaka na policama napunjenim s 2000 kg po odjeljku.

Red polica može biti izgrađen od 1000 do 3000 mm u visinu i dubinu od 300 do 500 mm. Kapacitet nosivosti po polici je od 75 do 400 kg. Rukovanje cjelokupnim proizvodom izvodi se ručno ili elektronski pomoću kontrolne ploče osjetljive na dodir. Police između dijelova mogu se isporučiti s automatskom rasvjetom koja osvjetljava samo otvoreni prolaz. Kompletan proizvod može biti opremljen i pristupnim sustavom.