Skip to main content

Predstavljamo vam našu novu generaciju konzole za srednje opterećenje: pouzdane, svestrane i s kraćim rokovima isporuke

Ukoliko tražite način za skladištenje dugotrajne, srednje težine robe u kompaktnom i urednom prostoru, tada su nove konzolne police tvrtke Dexion savršen odgovor.

Konzola za srednje opterećenje - naš novi konzolni sustav za srednja opterećenja temelji se na vrlo uspješnoj konzoli za lagan rad, uz to je ojačan i pojednostavljen kako bi se mogao nositi s većim opterećenjima.

Savršen je dodatak naših rješenja za lakše i teške terete - premošćuje otvor između njih - i idealan je za skladištenje duge i velike robe, poput cijevi, greda, čeličnih šipki, drva ili komada namještaja.

Ovaj novi konzolni sustav za srednje opterećenje zamjenjuje naš prethodni konzolni sustav za srednje opterećenje koji se temelji na IPE profilu. Ima moderan i poboljšan dizajn koji pruža veću fleksibilnost i prethodno pocinčane završne obrade u kompaktnijoj i lakšoj strukturi, uz zadržavanje iste snage i pouzdanosti prethodnika. Kompletan sustav razvijen je i proizveden u našim tvornicama.

Medium Duty Cantilever

Konzolno je skladište za srednje opterećenje vodoravno, tako da predmetima možete manipulirati ručno ili pomoću viličara. Sustav može sadržavati čelične police za spremanje malih kutija i robe različitih oblika i veličina. Čelični graničnici sprečavaju kotrljanje predmeta prema naprijed.

Dodatni nosači, stupovi i podupirači mogu se dodati kako se zahtjevi za skladištenjem mijenjaju, dok jednostrane i dvostrane konfiguracije pružaju maksimalni kapacitet skladištenja na jednom središnjem stupu ili se mogu postaviti u ravnini sa zidom.

Bez prednjih stupova koji ometaju postavljanje i preuzimanje tereta, idealan je za „uradi sam", proizvodnju, vodovodne i cjevovodne prostore te radionice.

Medium Duty Cantilever

Osnovne karakteristike konzole za srednje opterećenje

  • Bez ograničenja u duljini proizvoda
  • Prikladno za unutarnje instalacije
  • Lako podesiva udaljenost nosača
  • Visina: do 4 m
  • Duljina nosača: do 1,2 m
  • Maksimalno opterećenje nosača: 1195 kg
  • Maksimalno opterećenje stupa: 4780 kg

Naš konzolni sustav za srednje opterećenje u potpunosti je u skladu s preporukama normativa FEM 10.2.09 i EN 1993-1-1:2006 Projektiranje čeličnih konstrukcija.

Za više informacija o konzoli za srednje opterećenje (ili našim drugim rješenjima za skladištenje duge i teške robe) kontaktirajte Dexion tim.

 

Related news
Latest news