Skip to main content

Dexionovi dodaci za police - Savršeno rješenje za sigurnost u skladištu te poštovanje mjera u ograničavanju socijalnih kontakata

Zdravlje, sigurnost i zaštita u vašim skladišnim i proizvodnim prostorima.

Safety Accessories Initiative

Inicijativa za sigurnosnu dodatnu opremu koja osigurava da je vaše skladište u skladu s najnovijim zakonodavstvom o sigurnosti skladišta i zaštiti od pandemije ključna je za nesmetano poslovanje i sigurnost tima.

Dexionov široki asortiman dodatne opreme može zaštititi police i zidove od sudara s viličarima, a može poslužiti i kao jednostavan alat za podjelu skladišta kojim možete lako označiti prilaze i prometne putove, pomažući u provođenju mjera socijalne distance u ovim teškim vremenima.

Naši sigurnosni dodaci uključuju cjevaste barijere, štitnike okvira, štitnike za stupove i štitnike za rubove sa ili bez obloga od pjene, metalne stupove, sigurnosne čelične mrežaste ploče, sigurnosne barijere, uspravne štitnike od tvrde plastike.

Safety Accessories Initiative

Sigurnosna dodatna oprema Dexion s prilagođenim dizajnom na raspolaganju je sa širokim izborom sigurnosnih dodataka koji nadopunjuju te dodatno prilagođavaju postavu vašeg objekta – bilo da tražite dodatnu zaštitu za svoje stupove i okvire, za zaštitu vaših regala i robe od utjecaja viličara ili radi osiguranja urednog pristupa, odvajanja i cirkulacije djelatnika u vašem skladištu.

Naši sustavi za skladištenje vrhunske su kvalitete i dizajnirani su da izdrže test vremena, čak i u najintenzivnijim radnim okruženjima. Izrađeni su od kvalitetnog čelika koji je prethodno galvaniziran ili premazan prahom u svijetlim, vidljivim bojama ili izrađen od jakih i fleksibilnih najsuvremenijih plastičnih spojeva.

Dexionovi posebni zaštitni štitnici i štitnici u skladištu također se mogu prilagoditi vašim specifičnim potrebama pomoću našeg vlastitog dizajnerskog tima podržanog laboratorijem za testiranje i namjenskog proizvodnog tima s kvalificiranim radnicima i najsuvremenijim strojevima za izradu čelika.

Safety Accessories Initiative

Inicijativa sigurnosnih dodataka - Naš asortiman sigurnosnih dodataka, osmišljen kako bi nadopunio i dodatno prilagodio postojeće ustroje, a to znači sigurnost za vaše operativce koji će posljedično poštovati sve odgovarajuće zacrtane rute te da se vi pridržavate svih potrebnih propisa i mjera socijalnog distanciranja.

Uz našu stalnu podršku, upute, sigurnosne preglede i opsežne revizije, bit ćete uvijek spremni na ono što vam industrija nudi - bez ikakvog kompromisa u pogledu snage, stabilnosti i integriteta rješenja koja ste instalirali ili zdravlje i sigurnost vaših timova.

Nadalje, inteligentno postavljanje komponenti sigurnosnih dodataka može pružiti snažan, profesionalan i siguran način odvajanja pristupnih putova i osigurati socijalnu distancu u vrijeme pandemije te se u budućnosti može vratiti na druge sigurnosne i organizacijske funkcije skladišta.

O našim sigurnosnim dodacima više saznajte ovdje.

Related news
Latest news