Skip to main content

Automatizirana skladišta

Nudimo vam najprikladnije rješenje AS/RS (automatizirano skladište i sustavi dohvaćanja) visoke gustoće i velike protočnosti za vaše skladište, bila riječ o skladištenju paleta ili kutija.

Sa svojim partnerima za integraciju sustava dizajniramo, projektiramo i isporučujemo visokokvalitetne automatizirane sustave paleta, uz usmjerenost na ponudu rješenja za skladištenje visoke gustoće kojim se maksimalno iskorištava dostupan prostor poda, smanjuju greške pri odabiru i obnovi zaliha te općenito poboljšava produktivnost.

Mogućnost integracije s vašim sustavom upravljanja skladištem (WMS-om) čini naš sustav skladištenja visokoregalnom dizalicom i nuđenja malih tereta najfleksibilnijim alatom za upravljanje vašom intralogistikom. Regalno skladištenje može se konfigurirati kao sustav jednostruke, dvostruke ili višestrukih dubina.

Sustav skladištenja s visokoregalnim dizalicama

Crane Racking - Automated Warehouses

Skladištenje visokoregalnim dizalicama potpuno je automatizirani sustav skladištenja, idealan za skladištenje paleta i velikih predmeta. Dizajnirana za rad u vrlo uskim prolazima i na visini većoj od 30 metara, visokoregalna dizalica učinkovito je i optimizirano rješenje za skladištenje.

Vođena programskim sustavom upravljanja, dizalica putuje prolazima skladišta, gdje unosi, smješta i odakle izvlači robu.

Za konfiguracije višestrukih dubina visokoregalna dizalica opremljena je prihvatnom stanicom koja dohvaća paletu i isporučuje je točno ispred – čime se osigurava najveća moguća dostupnost.

Crane RackingVisokoregalna dizalica dizajnirana je tako da nudi potpunu fleksibilnost, od kapaciteta tereta i postizanja visine do kontrole vremena ciklusa i temperature. Sustav se jednostavno prilagođava potrebama svakog skladišta što ga čini iznimno učinkovitim rješenjem za skladištenje za širok raspon primjena.

Prednosti visokoregalne dizalice uključuju:

 • potpuno automatski rad, brz i siguran
 • veliku brzinu protoka – drastično smanjuje vremena odabira
 • maksimalno iskorištavanje visine – osigurava potpunu optimizaciju sveg dostupnog prostora
 • sustav upravljanja zalihama kontrolira i ažurira inventar robe – čime se osigurava precizna kontrola robe i uklanjaju greške ručnog upravljanja
 • lako se prilagođava posebnim radnim uvjetima – od ekstremno niskih temperatura (-30 °C) do ekstremne vlage

Automatizirano skladištenje malih tereta

Mini Load- Automated Warehouses

Sustav skladištenja malih tereta dinamično je, ergonomsko, automatizirano rješenje za dohvaćanje malih dijelova.

Njegova visoka gustoća, velika preciznost, velika protočnost povećat će učinak vaših rukovatelja.

Nasložne dizalice integrirane su s vašim sustavom upravljanja skladišta, podižu kutije ili pladnjeve za pohranu i isporučuju ih do zone odabira izravno ili pokretnom trakom.

Sustav je dostupan u visinama do 15 m, a dizalice mogu podnijeti terete do 50 kg za lake terete (kutije za pohranu) i 200 kg za pladnjeve.

Prednosti sustava skladištenja malih tereta uključuju:

 • optimalnu iskorištenost prostora – uski prolazi maksimaliziraju kapacitet skladišta unutar dostupnog prostora poda
 • primjenjiv na načelo „proizvod rukovatelju“ – najveće moguće smanjenje troškova rada
 • precizan sustav upravljanja zalihama – uklanja pogreške koje se obično povezuju s ručnim upravljanjem skladištem
 • smanjen rizik za štetu na sustavu polica nanesenu sudarom
 • manje fizički naporan, vremenski učinkovitiji
 • galvanizirani finiš osigurava izdržljivost i otpornost na koroziju
Related news
Latest news